BEKIJK: Golfer raakt bestuurder tot 1 meter in stormachtige wind op Pebble Beach par-3 7e

12 Dec 2022

BEKIJK: Golfer raakt bestuurder tot 1 meter in stormachtige wind op Pebble Beach par-3 7e

De zevende hole bij Pebble Beach Golf Links behoort tot de meest iconische par 3's in golf.

Overgeleverd aan moeder natuur beuken de golven luid tegen de rotsen en de vlaggenstok buigt, hulpeloos tegen de stormachtige wind die vanaf de oceaan komt aanwaaien.

De korte hole is vaak slechts een wig voor de profs, maar wat gebeurt er als een gemiddelde Joe op de tee staat in een wind die zo sterk is dat het schijnbaar moeilijk lijkt om gewoon te balanceren?

Magie gebeurt.

In wat lijkt op een scène uit Caddyshack, legde Michael Knoll (@turfknoll op Instagram) een krankzinnig schot vast in nog krankzinniger weer.

De meneer op de tee haalde zijn driver tevoorschijn en liet op die hole een van de best denkbare slagen schieten op die hole, waarbij hij zijn tee-shot binnen 1 meter plaatste terwijl de pin zijn uiterste best deed om niet doormidden te breken.

p>

Alles wat we nodig hadden, was dat Bill Murray even langskwam om te zeggen: "Ik zou blijven spelen. Ik denk niet dat het zware spul nog een hele tijd naar beneden zal komen."

Een tee-time maken op Pebble Beach en die voorwaarden krijgen, is bijna net zo erg als geluk, maar het zorgde voor een once-in-a-lifetime moment en een schot dat voor altijd zal leven.